PŁYN DO MYCIA NACZYŃ DISH DROPS™ 1 LTR
Dish Drops™ Płyn do mycia naczyń z łatwością wgryza się w tłuszcz i przypalone resztki potraw, sprawiając, że naczynia stają się idealnie czyste.
Dish Drops™ Płyn do mycia naczyń z łatwością wgryza się w tłuszcz i przypalone resztki potraw, sprawiając, że naczynia stają się idealnie czyste.
Zalety
Mycie naczyń nie musi być przykrym obowiązkiem. Dzięki świeżemu cytrusowemu zapachowi zmywanie naczyń płynem Dish Drops to prawdziwa przyjemność. Ten łagodny, lecz skoncentrowany płyn skutecznie wgryza się w tłuszcz i przypalone resztki jedzenia, sprawiając, że garnki, patelnie, naczynia i sztućce odzyskują lśniącą czystość. Produkt zawiera wyciągi z aloesu, kwasów owocowych (AHA) oraz naturalny wyciąg z pachnotki zwyczajnej (japońskie zioło), dzięki czemu skutecznie zmywa naczynia, nie niszcząc jednocześnie naskórka i chroniąc skórę rąk przed wysuszeniem.
Podobnie jak inne renomowane i cieszące się zaufaniem klientów produkty do czyszczenia firmy Amway, Dish Drops Płyn do mycia naczyń zawiera składniki pozyskiwane ze źródeł naturalnych, dlatego można go bezpiecznie stosować do mycia wszystkich elementów zastawy kuchennej, w tym najbardziej kosztownych — takich jak kryształy, porcelana i ozdobne srebra.
Warto wiedzieć
- Uniwersalna, wysoce skuteczna formuła sprawia, że produkt można bezpiecznie stosować do mycia naczyń szklanych, garnków, patelni, sztućców, a nawet delikatnej porcelany, kryształów oraz ozdobnych sreber.
- Zmniejsza intensywność zapachów po pikantnych potrawach, rybach itp.
- Tworzy długo utrzymującą się pianę, która skutecznie myje naczynia.
- Po użyciu należy opłukać dłonie.
Stosowanie:
- Wlać 5 litrów ciepłej wody do zlewu i dodać 3 ml Dish Drops Płynu do mycia naczyń. Umyć garnki, naczynia i sztućce, a następnie opłukać.
- Rozcieńczyć 1 część Płynu do mycia naczyń Dish Drops w 3 częściach wody, używając butelki z nakładką Amway. Wstrząsać butelką, aby wymieszać zawartość, a następnie myć punktowo mniejsze powierzchnie za pomocą gąbki.
- Może być stosowany do namaczania w celu zmiękczenia przypalonego tłuszczu lub osadów w garnkach, patelniach oraz naczyniach używanych do zapiekania.
Oceń Komentarze (0)